Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane jajka

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jajko 10 10
majonez 3 łyżka
pieczarki 8 8
olej 1.5 łyżka
cebula 2 główka
pietruszka 4 natka
pieprz - -
sól - -
papryka 1 1

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane jajka

Jaja zagotować. Pieczarki i cebulę pokroić. Następnie usmażyć. Z jaj przekrojonych w pół wyjąć żółtka i wymieszać jej dokładnie z pieczarkami. Jaja napełniać farszem, uklepać łyżeczką. Dodać majonez i paprykę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

angelika14 01.06.2011 16:18
świetny przepis
jolajka 31.12.2010 12:35
dobre na imprezkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak