Składniki:
mięso wieprzowe | 300 g |
makaron rurki | 300 g |
olej | 1 łyżka |
cebula | 1 szt |
pomidor | 1 puszka |
śmietana | 0.5 szklanki |
fasola czerwona | 1 puszki |
mąka przenna | 2 łyżki |
kminek | 1 szczypta |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
mięso wieprzowe | 300 g |
makaron rurki | 300 g |
olej | 1 łyżka |
cebula | 1 szt |
pomidor | 1 puszka |
śmietana | 0.5 szklanki |
fasola czerwona | 1 puszki |
mąka przenna | 2 łyżki |
kminek | 1 szczypta |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: