Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w cieście naleśnikowym.
Warzywa pokroić w kostkę.
Z podanych składników przygotować sos,zagotować i ostudzić.
Rybę i warzywa układać na przemian polewając sosem.
Wstawic na kilka godzin do lodówki.
Smacznego!
filety rybne | 1 kg |
ciasto naleśnikowe | wg.potrzeby |
woda | 3/4 szkl. |
ocet | 1 łyżeczka |
przyprawa do potraw | 1 płaska łyżka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
cukier | 2 łyżeczki |
koncentrat pomidorowy | 1-2 łyżki |
keczup pikantny | 1-2 łyżki |
papryka konserwowa | 1 słoik |
cebula | 1 szt. |
ogórek | 1 słoik |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: