Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty kwaszonej z żurawinowym posmakiem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchewka 3 sztuki
jabłko 1 sztuka
sok z żurawin 4-5 łyżek
oliwa 1 łyżka
kapusta kwaszona 50 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty kwaszonej z żurawinowym posmakiem

Jeśli kapusta jest zbyt kwaśna przelać ją wodą, odsączyć i pokroić drobno. Marchewkę i jabłko obrać i zetrzeć na jarzynówce. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą, dodać sok z żurawin i oliwę, doprawić do smaku cukrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 31.05.2013 19:04
bardzo fajna
Iwusia 29.12.2010 22:54
nie jadłam nigdy takiej - ciekawe jak smakuje :)
Dorota71 17.09.2010 09:07
pewnie super smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak