Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka jajeczno-śledziowa

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śledzie w oleju 5 szt
cebula biała 2 szt
cytryny
śmietana 18 proc
sól
jajko ugotowane na twardo 5 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka jajeczno-śledziowa

Cebule kroimy w piórka solimy i dusimy ręką aby zmiękła kropimy cytryna . Odstawiamy . Śledzie kroimy w kawałki i dodajemy pokrojone w ćwiartki jajka ,polewamy śmietana i dodajemy cebule lekko mieszamy .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justa32 20.02.2012 21:01
pyszna przystawka
Adam12 14.10.2011 09:37
super wygląda
Smakuj 28.07.2011 14:36
super
pioge7 01.05.2011 21:28
mniam
ewelina/bunia 31.03.2011 10:38
fajny przepis
misia53 05.01.2011 22:23
Sałatki jajeczne bardzo lubięi, są proste i smaczne.
Małgorzata113 30.12.2010 08:52
świetny przepis
amorzenek 30.12.2010 07:35
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak