Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pierożki z kapusta -farsz

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki 25 dag
grzyby suszone 5 dag
cebula biała 2 szt
sól
pieprz
kapusta biała 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: Pierożki z kapusta -farsz

Kapustę gotujemy . Ostudzona siekamy nożem . Grzyby moczymy . Potem pieczarki i namoczone grzyby gotujrmy . Zimne mielimy przez maszynkę .Cebulę smażymy na maśle dodajemy grzyby i kapustę doprawiamy i smażymy chwilę .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pioge7 01.05.2011 21:24
pyyyyyycha
gosia47-47 02.04.2011 11:00
fajne
iza15 28.01.2011 22:37
uwielbiam pierożki
Małgorzata113 30.12.2010 08:51
świetny przepis
amorzenek 30.12.2010 07:36
lubie takie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak