Składniki:
pszenny chlab czerstwy | 1 szt. |
por | |
natka pietruszki | 1 pęczek |
cebula | |
sól | |
pieprz | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
jajko | |
masło czosnkowe:masło | 1 k |
czosnek | 4 ząbki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
fasola | 2 puszki |
pszenny chlab czerstwy | 1 szt. |
por | |
natka pietruszki | 1 pęczek |
cebula | |
sól | |
pieprz | |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
jajko | |
masło czosnkowe:masło | 1 k |
czosnek | 4 ząbki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
fasola | 2 puszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: