Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątroba wieprzowa

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątroba wieprzowa
sól
pieprz
cebula
mąka
smalec

Przepis i sposób przygotowania na: Wątroba wieprzowa

Wątrobe pokroić w kawałki i rozbić tłuczkiem, posolić popieprzyć i obtoczyć w mące. Smażyć na smalcu wraz z cebulą i lekko podlewać wodą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 11.09.2011 09:29
dawno takiej nie jadłem,pyszna !
Motorek 16.04.2011 10:02
smaczna
Iwona51
Iwona51 13.04.2011 00:30
uwielbiam wątróbkę
kuklik 30.03.2011 08:53
ja solę na końcu bo wychodzi twarda a bardzo lubię wątróbkę i zjadam często

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak