Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto jogurtowo- malinowe

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

galaretka malinowa 1
jogurt naturalny 1
maliny świeże 250 g
masa 1 jogurtowa

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto jogurtowo- malinowe

Dwie galaretki rozpuścić w 1 szklance wody, ostudzić. Jogurt połączyć z galaretką. Gęstniejącą masę wylać na biszkopt, na masie ułożyć maliny. Pozostałe galaretki rozpuścić w 3 szklankach wody, ostudzić. Gdy zgęstnieją, wylać je na maliny. Ciasto dobrze schłodzić.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela15 29.01.2012 19:38
pycha
Natalia40 11.07.2011 19:59
suuuuperrr
matii6 18.03.2011 19:41
pyszności
Naatalia96 13.03.2011 09:23
mniam .
alaaa 02.01.2011 19:15
pycha z malinami,,,
suzana 30.12.2010 09:53
pychota!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak