Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Barszcz czerwony postny

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 1 l
masło 50 gr
wywar z grzybów suszonych 1 szkl
ziele angielskie 3 szt
czosnek 1 ząbek
sól do smaku
cukier do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
sok z cytryny do smaku
barszcz czerwony 1,5 l

Przepis i sposób przygotowania na: Barszcz czerwony postny

Zagotować wodę z masłem, czosnkiem, cukrem, zielem angielskim i wywarem z grzybów- pogotować ok. 10 minut. Wlać kiszony barszcz i podgrzewać do momentu zagotowania- zgasić i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kanu83 24.08.2013 19:44
Uwielbiam taki barszczyk
gosia1988 25.07.2013 16:02
fajny przepis
Dorian 15.06.2013 21:59
pyszny barszczyk
Fiffi 22.01.2013 23:39
nie ma to jak pyszny barszczyk
Ewelina38 21.07.2011 22:16
uwielbiam czerwony barszczyk
SmacznaPyza 06.04.2011 09:23
też bardzo lubię i kiszę sama
Sylwia88 06.03.2011 20:06
uwielbiam barszcz

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak