Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przystawki z roladki serowej

2.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szynka 10 plasterków
serek topiony 4 opakowania
Szczypiorek cienki 1 pęczek
żółty ser 30 plastrów

Przepis i sposób przygotowania na: Przystawki z roladki serowej

Szczypiorek myjemy, osuszamy a następnie drobno siekamy. Szynkę kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy szczypiorek i szynkę do serka topionego i mieszamy by składniki się ze sobą dobrze połączyły. Plasterki żółtego sera rozkładamy a następnie na każdy nakładamy nasz farsz i zwijamy jak roladkę. Żeby nasze roladki się nie rozpadadSmły wiążemy w kokardkę lub węzełek, na środku lub po bokach szczypiorkiem. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 22.08.2012 08:48
smaczna przekąska
RenataZ-et 03.07.2012 22:56
pomysłowe
Monika64 31.05.2012 02:45
fajny przepis
Ewa111 08.11.2011 17:30
ciekawa i smaczna przystawka
Krzysztof42 25.10.2011 14:29
o jej
IlonaAlbertos 19.12.2010 21:46
Super przepis :)
Iwusia 20.05.2010 00:01
rozpadadSmły rozpadały :) Przepraszam za błąd, ale coś mi się stronka wieszała.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak