Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z fasolki szparagowej z rzodkiewką

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 0,5 kg
ser żółty 20 dag
cebula dymka ze szczypiorkiem 4 szt
rzodkiewka 10 szt
sól do smaku
majonez 2 łyżki
jogurt 2 łyżki
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z fasolki szparagowej z rzodkiewką

Fasolkę ugotować w osolonej wodzie, ostudzić i pokroić na kawałki. Rzodkiewki pokroić w plasterki, cebulę posiekać wraz ze szczypiorkiem, ser pokroić w słupki. Majonez wymieszać z jogurtem. Wszystkie składniki połączyć z sosem jogurtowo-majonezowym, wymieszać, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 11.08.2013 21:21
Smakowita sałatka.
Katarzyna59 20.05.2013 07:36
bardzo smaczne
Iwusia 14.12.2012 22:59
wspaniałe połączenie
Aneta41 19.11.2012 17:40
pycha
Łukasz15 28.08.2012 20:10
Smaczna
olkaaa 15.07.2012 21:23
chętnie spróbuję
edyta44 02.01.2012 10:22
pycha
rosik93 29.12.2010 23:56
Nigdy takiej nie robiłem, ciekawe połaczenie.
Iwona51
Iwona51 29.12.2010 20:10
wyśmienita sałatka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak