Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kiszonej kapusty i pora

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 300 g
marchewka 1 duża
por zielona część 1 kawałek
cebula 1/2 szt
oliwa 2 łyżki
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty i pora

Kapustę kiszoną tniemy kilka razy nożem na mniejsze kawałki i przekładamy do miseczki. Cebulę siekamy w kostkę, marchewką obieramy i trzemy na dużych oczkach tarki, pora kroimy w paseczki, a następnie wszystko dodajemy do kapusty. Mieszamy z oliwą. Doprawiamy do smaku pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 03.07.2013 18:56
Kiszonej z porem nigdy nie łączyłam
monisia1977 12.02.2012 11:31
pycha
smakowita 19.12.2011 15:46
smaczna i zdrowa
ZEWA 04.10.2011 09:38
tak, do rybek najlepsza
ZEWA 04.10.2011 09:38
tak, do rybek najlepsza
Jolanta40 29.03.2011 09:56
świetna do rybek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak