Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w zalewie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z dowolnej ryby 1 kg
jajek 6 sztuk
mąka xxxxx xxxx
przyprawa uniwersalna xxx xxxx
woda 2 szkl
łyż octu 6 łyż
octu 1/2 oleju
cukru 2 łyż
ogórków konserwowych 1/2 słoika
słoik papryki konserwowej czer 1 słoik
cebula 1 głowka
koncentrat pomidorowy 1 mały
keczupu 3 łyz

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w zalewie

Zrobić naleśnikowe ciasto z6 jajek dodać mąkę{musi być dość gęste }dodać dużo Vegety ok. 2 łyż soli i pieprzu ;
Pokroić rybę w kawałki panierować w cieście ciasto nie powinno spływać z ryby smażyć na oleju .


zalewa
Paprykę i ogórki pokroić w paski a cebule w krążki
Wszystko dodać do zalewy z octu i gotować następne 10 minut

Usmażoną rybę układamy warstwami i zalewamy wystudzoną zalewom odstawiamy na minimum 8 godz.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Sylwia88 29.12.2010 18:01
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak