Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa selerowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso wołowe 1 kg
liście selera 2 garści
masło 1 łyżka
mąka 2 łyżki
śmietana 4 łyżki
włoszczyzna 1 pęczek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa selerowa

Nastawiamy bulion, odcedzamy, gotujemy w nim włoszczyznę, gdy bądzie miękka dodajemy posiekane zmiksowane liście selera i gotujemy. Zaprawiamy mąką rozmieszaną ze śmietaną, doprawiamy do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

tonia 05.09.2011 20:20
super przepis
anja3107 30.12.2010 15:25
super
ada12302 29.12.2010 22:32
najlepsza

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak