Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajka faszerowane

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 6
ogórek konserwowy 3
majonez
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: jajka faszerowane

jajka ugotować następnie obrać i przekroić na pół. wyjąć żółtka rozgnieść widelcem i wymieszać z pokrojonym w kosteczkę ogórkiem, majonezem i przyprawami. można także dodać 1/2 cebulki. powstałym farszem nadziewać białka jajek a na wierzchu kłaść mały plasterek łososia. całość można udekorować natką pietruszki lub cząstką cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kate.500 09.12.2013 08:08
pyszne jajeczka
Damian19 31.12.2010 09:02
wysmienite
Gonia555 29.12.2010 16:53
Bardzo smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak