Składniki:
włoszczyzna | 2 pęczki |
pieczarki | 20 dag |
oliwa | 3 łyżki |
fasolka ugotowana | 0,5 szklanki |
groszek konserwowy | 0,5 szklanki |
pomidory | 4 szt |
śmietana | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cielęcina bez kości | 0,5 z udźca |
włoszczyzna | 2 pęczki |
pieczarki | 20 dag |
oliwa | 3 łyżki |
fasolka ugotowana | 0,5 szklanki |
groszek konserwowy | 0,5 szklanki |
pomidory | 4 szt |
śmietana | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cielęcina bez kości | 0,5 z udźca |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: