Jajecznica z byndzą

Jajecznica z byndzą

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    4 sztuki
  • czosnek

    1 ząbek
  • masło

    1 łyżka
  • posiekana zielenina

    1 łyżka
  • bryndza

    5 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Patelnię rozgrzać wysmarowując ją czosnkiem, następnie rozpuścić na niej masło i na maśle podsmażyć bryndzę. Gdy bryndza będzie już podsmażona, dodać do niej jajka, posiekaną zieleninę, smażyć aż do ścięcia się jajek. Posolić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IKrakowianka

08.10.2013 19:30
bardzo smaczna

kasiaw

19.05.2011 21:08
smaczna i szybka

Iwusia

01.01.2011 20:03
jajecznica jest smaczna :)

marta639

18.09.2010 12:52
Smakowa

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat