Przepis i sposób przygotowania na: Pieczeń saksońska
Podawaćz makaronem lub gotowanymi ziemniakami.
mielona wieprzowina | 20dag |
mielona wołowina | 20 dag |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 50 g |
jaja | 2 |
cebula | |
kapary | 1 łyżeczka |
filety ze śledzia | 2 |
musztarda | 2 czubate łyżki |
sól | |
pieprz | |
Starta skórka cytrynowa | odrobina |
smalec | 40 g |
kwaśna śmietana | 80 g |
mąka ziemniaczana | 20 g |
cielęcina | 20 dag mielona |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: