Pasta jajeczna ze śledziami

Pasta jajeczna ze śledziami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    5 sztuk
  • papryka konserwowa

    1/4 sztuki
  • makrela

    1 w oleju
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo w posolonej wodzie. Następnie wystudzić je, obrać ze skorupek i zetrzeć na drobnej jarzynówce. Paprykę osączyć z zalewy i posiekać w drobniutką kosteczkę. Rybę rozetrzeć z odrobiną zalewy, wszystkie składniki wymieszać ze sobą i doprawić do smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (7)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IKrakowianka

20.09.2013 19:41
bardzo smaczna

ankaryba

30.07.2013 07:57
smaczna :-)

Katarzyna/kate1980

26.05.2012 22:20
bardzo interesujące połączenie

cooleczka

14.05.2012 13:08
brzmi świetnie - będę próbować :)

Iwusia

15.12.2010 15:16
coś dla mnie :D

Izabela28

21.09.2010 11:04
Smaczna;)

marta639

18.09.2010 12:50
Bardzo dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat