Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zając z rożna

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Zając 1 sztuka
słonina 10 dkg
sól do smaku
olej 1 łyżeczka
masło 1-2 łyżki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1-2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Zając z rożna

Zająca umyć i usunąć żyły, polać olejem, naszpikować słoniną, natrzeć solą i piec na rożnie, polewając masłem. Przed podaniem posypać bułką tartą i polać masłem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak