Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grzybki zielonki w panierce

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

zielonki 10 szt.
jajko
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: grzybki zielonki w panierce

grzyby oczyścić umyć lekko osolić jajko rozkłócić na talerzyk wsypać bułkę tartą każdą moczyć w jajku i obtaczać w bułce tartej i kłaść na rozgrzaną oliwę i smażyć posypać pieprzem do smaku,podawać na ciepło.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mirosława4 17.12.2013 15:53
polecam są smaczne :)
Bernadeta1 17.12.2013 00:17
nie jadlam takich grzybów, ciekawe jak smakują
Wacław 10.05.2012 10:18
po prostu :niebo w gebie ;
Monika193
Monika193 10.10.2011 09:25
super
Wafelek2601 16.04.2011 21:19
a ja nie znam tych grzybów, ciekawi mnie jak smakują, ale pewnie są pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak