Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mięso gotowane do chleba

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cielęcina bez kości 1kg
cebula 1
Kucharek przyprawa uniwersalna
ząbki czosnku 4

Przepis i sposób przygotowania na: Mięso gotowane do chleba

Mięso umyć,rozbić na płat,natrzeć Kucharkiem,czosnkiem, oprószyć pieprzem , zwinąć w rulon osznurować.Ugotować w wodzie z Kucharkiem, liściem laurowym,zielem angielskim 2 ząbkami czosnku i włoszczyzna.Ugotować do miękkość.Wyjać po lekkim przestygnięciu

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 09.03.2011 11:00
lubię takie coś a nie nudne wędliny ze sklepu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak