Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka do obiadu

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 2 garście
sól
masło
Bułka tarta klasyczna Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka do obiadu

Fasolkę oczyszczamy, możemy pokroić i gotujemy w osolonej wodzie, aż będzie miękka. Na rozgrzaną patelnię wsypujemy około pół szkalnki bułki tartej i ją rumienimy. Gdy będzie brązowa dodajemy 3 łyżki masła. Ugotowaną fasolkę polewamy bułką tartą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak