Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

cebula po hiszpańsku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula 600 g.
mleko 1,5 szkl
masło 4 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: cebula po hiszpańsku

Cebulę po obraniu trzeba sparzyć , następnie zalewamy mlekiem i gotujemy na półmiękko . Po ugotowaniu wyjmujemy , suszymy i dusimy na masełku ciągle mieszając , lekko solimy do smaku .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

zuzanna_z 29.12.2011 11:38
ciekawe
zuzanna_z 29.12.2011 11:37
ciekawe
zuzanna_z 29.12.2011 11:37
ciekawe
zuzanna_z 29.12.2011 11:36
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak