Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

karkówka w glarzurze musztardowej

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

karkówka 1 kg
Musztarda francuska Prymat 2 łyzki

Przepis i sposób przygotowania na: karkówka w glarzurze musztardowej

Mięso pokroić na plasrty i rozbić tłuczkiem ,przyprawę połączyć w woreczku z olejem , dodać musztardę , miód i mięso.Zapiąc woreczek załączoną zapinką.pozostawić do nastepnego dnia . Piec na rozgrzanym ruszcie przez około 10 minut .Podawać z Sosem Barbecue.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

bami 20.08.2011 00:40
Bardzo lubię karkówkę z grilla :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak