Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka ryżowa z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
papryka czerwona 1
cebula 1
natka pietruszki 1/2 pęczka
oliwki 10
majonez 1/2 szklanki
sól
sok z cytryny
ryż (ugotowany na sypko)

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka ryżowa z tuńczykiem

Paprykę pokroić w paski,cebule w kostkę, natkę pietruszki posiekać.Do salaterki dodać wszystkie składniki wymieszać z majonezem i doprawić sokiem z cytryny pieprzem i sola

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 12.01.2011 11:56
mniam
pigila
pigila 08.01.2011 14:52
spróbuję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak