Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa szpinakowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

włoszczyzna
szpinak świeży lub mrożony
ziemniaki 50 dag
śmietana 1 szklanka
mąka 1 łyżka
sól
kostka rosołowa 2

Przepis i sposób przygotowania na: zupa szpinakowa

Kostki rosołowe rozpuścić w wodzie,włoszczyzne zetrzeć na tarce,ziemniaki pokroić w kostke.Włożyć do garnka,szpinak pokroić dodać,do zupy gdy ziemniaki będe miękkie.Śmietanę rozmieszać z mąką,wlać do zupy zagotować.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 17.03.2013 08:51
musze koniecznie wypróbować
Norgiusz 12.08.2012 08:16
extra
suzana 14.04.2012 17:47
świetny pomysł na zupę
krokodyl 09.03.2012 06:32
fajoska zupa
mirosława4 19.11.2011 15:49
jestem ciekawa jak smakuje taka zupa nigdy nie jadłam
Tika4444 18.09.2011 16:55
nigdy nie jadłam, musze wypróbować
joanna77 12.09.2011 21:43
lubię szpinak
berys18 21.06.2011 08:14
napewno smaczna
Krystyna32 13.04.2011 02:16
pyszności
IZABELA29 16.03.2011 10:07
przyznam się nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak