Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Lekka zupka warzywna

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa 30 dag
ziemniaki 4 duże
marchewka 1
przyprawa do potraw
sól
pieprz
bulion 1 kostka

Przepis i sposób przygotowania na: Lekka zupka warzywna

ziemniaki obieramy i kroimy w kostke, gotujemy w osolonej wodzie, gdy zaczną się gotowac to dodajemy marzchewke pokrojoną w talarki, gdy warzywa miękną dodajemy fasolke (ja dalam mrożoną, która wczesniej byla obgotowana). Doprawiamy do smaku pieprzem i solą oraz odrobina jarzynki - gdy wszystko jest miekkie to jemy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 15.11.2012 21:57
Moje dzieciaki lubią taką zupkę :-)
Mati13 26.06.2011 09:27
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak