Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

grzyby szuszone

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby leśne
grzyby świeże

Przepis i sposób przygotowania na: grzyby szuszone

1. Grzyby dokładnie obieramy
2. Kroimy w plasterki grubsze i zawlekamy na nitkę.
3. Suszymy na piecu a poźniej na zimę do słoika

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ziutula
ziutula 17.01.2011 00:56
smacznego....
ben-ka 28.12.2010 10:02
Nie kroję grzybów przed suszeniem,całe kapelusze panieruję na wigilię:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak