Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pstrąg w galarecie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg świeży 2 szt.
włoszczyzna
ocet
przyprawa kucharek uniwersalna
Żelatyna wieprzowa Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: pstrąg w galarecie

pstrąga oczyścić umyć pokroić na kawałki,włoszczyznę obrać umyć i wstawić do garnka wlać wody i gotować jak włoszczyzna będzie podgotowana włożyć pstrąga i zagotować wlać odrobinę octu do smaku i przyprawić gotować do miękkości,wyjąć rybę i włoszczyznę ułożyć na półmisku i zalać zalewą przygotowaną z odcedzonego wywaru i rozpuszczonej w nim żelatyny zalać gorącym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ada-Gaba 08.08.2013 15:46
rarytas dla mojego męża
Iwusia 19.11.2012 23:03
mniam
Grazyna0211 16.04.2011 14:32
pyszna ryba w galarecie
MAR3STA 28.12.2010 18:28
pycha!
patusia 28.12.2010 00:27
Apetyczne danie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak