Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łosoś i pstrąg w galarecie

3.0
(20)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rosół warzywny
łosoś
pstrąg
marchewka
groszek
pomidor
cytryna
natka pietruszki
Żelatyna wieprzowa Prymat
jajko ugotowane na twardo

Przepis i sposób przygotowania na: łosoś i pstrąg w galarecie

W rosole gotujemy nasze ryby, gdy juz sa miekkie, wykladamy ja na tace. Deekorujemy groszkiem, kawalkami jajka, plasterkami cytryny, pomidora i marchewki ugotowanej i natka pietruszki. Zalewamy rosolem wyrobionym z zelatyna i wstawiamy do lodowki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

edyta44 12.08.2011 10:19
smaczne
Goya 26.01.2011 19:53
ładnie
misia53 01.01.2011 19:50
tego dania nigdy nie odmawiam.....pycha!
ben-ka 28.12.2010 12:54
Jak ładnie,kolorowo!
Kate131 27.12.2010 16:19
apetyczny
Zoso 27.12.2010 16:02
wygląda smakowicie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak