Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wigilijna zupa grzybowa

4.0
(25)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 200 g
cebula biała 2
włoszczyzna
kostka grzybowa 2
śmietana RAMA
grzyby suszone 200 g

Przepis i sposób przygotowania na: wigilijna zupa grzybowa

Moczone i gotowane suszone grzyby z wloszczyzna podmsazamy na patelni z pieczarkamu pokrojonymi i cebulka. Wszystko potem dodajemy do wody w ktorej gotowalismy grzyby i gotujemy, dodajac kostki grzybowe i zaprawiamy smietana, dodajemy pieprz i sol. Podajemy z makaronem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 16.01.2012 11:22
Bardzo smakowicie wygląda, uwielbiam takie zupy.
Agnik 19.12.2011 15:24
super
pigila
pigila 08.05.2011 19:17
super wypróbuje ja na swieta
jolaxa 30.01.2011 22:35
musi byc pyszna
Kate131 27.12.2010 16:22
smaczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak