Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątroba wieprzowa smażona

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka 280 g
mąka 12 g
tłuszcz 20 g
cebula 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Wątroba wieprzowa smażona

Wątróbkę umyć, osuszyć pokroić na kawałki, obtoczyć w mące. Krótko smażyć na części tłuszczu. Cebulę obrać, pokroić w plastry, udusić na reszcie tłuszczu i połączyć z usmażoną wątróbką. Krótko potrawę poddusić, podawać z ziemniakami i buraczkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mimi 19.03.2012 21:15
smaczna
Iwusia 26.10.2011 23:22
pyszna
Rogalik 28.06.2011 20:49
lubię
Gonia555 30.03.2011 20:00
Ja również
irenka 09.02.2011 18:41
też tak robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak