Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Twaróg po litewsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ser biały 30 dag
śmietana 4 łyzżki
sól szczypta
cukier szczypta
śledź 1 szt
orzechy mielone garść
natka pietruszki
jabłko kwaśne 2 kilka szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Twaróg po litewsku

Twaróg utrzeć ze śmietaną, utartymi jabłkami, solą, cukrem. Na koniec dodać paski odfiletowanego śledzia i ozdobić orzechami oraz natką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Zoso 24.03.2012 22:10
przepis wart uwagi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak