Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kapuśniak z grochem na śmietanie

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana 12% 300 mililitrów
kapusta kiszona 1 kilogram
koncentrat pomidorowy 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
groch 100 (połówki)

Przepis i sposób przygotowania na: kapuśniak z grochem na śmietanie

Kapustę płuczemy , gotujemy w 4 litrach wody, po godzinie dodajemy groch wcześniej namoczony, gotujemy dodajemy koncentrat gdy groch zmieknie dodajemy smietane , przyprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak