Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Beziki domowe

3.0
(15)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 6 szt
cukier puder 6 łyżki
sól łyżka
proszek do pieczenia szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Beziki domowe

Białka ubić z solą na sztywna masę i dodać cukier puder i proszek do pieczenia,ubijać aż piana zrobi się lśniąca,blachę wyłożyć papierem do pieczenia,pianę wlożc do szprycy i wycisnąc bezy na blachę.Piec około 50 min

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 29.12.2010 20:15
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak