Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki ze szczupaka

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szcupak filety 1 kg
cebula 2 szt
Bułka tarta klasyczna Prymat 3 łyżki
żółtko jajek 1 szt
oliwa 5 łyżek
sól do smaku
pieprz do smaku
bulion warzywny 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki ze szczupaka

Na trzech łyżkach oliwy udusić drobno posiekaną cebulę, dodać żółtko i bułkę tartą, wymieszać i przyprawić do smaku. Filety pokroić na porcje, na każdym kawałku położyć porcję farszu, rybę zwinąć w rulonik, obwiązać nitką. Roladki przełożyć do rondla, skropić oliwą i podlać bulionem, dusić do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mela25 12.02.2014 08:56
bardzo dobre
romanrafal
romanrafal 20.08.2012 16:32
podoba mi się smaczne
Katarzyna59 08.08.2012 19:41
pyszne
Motorek 11.03.2012 12:01
smaczne
Krzysztof27 07.02.2012 18:32
świetne
Iwona51
Iwona51 26.12.2010 21:18
smaczny obiad ,ale drogi

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak