Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledzie z cebulką

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

śledzie 2 płaty
cebulka 1
ocet winny

Przepis i sposób przygotowania na: śledzie z cebulką

Śledzie najlepiej ze skórą namoczyć na 2 -3 godzinki w mleku. Następnie zdjąć skórę i pokroić je w kostkę. Cebulę pokroić w piórka i sparzyć gorącą wodą z dodatkiem octu jabłkowego. W szklaneczkach układać śledzie a następnie cebulkę. I tak na zmianę. Wierzch można udekorować koperkiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

darus 27.12.2010 14:18
świetne
Margo1 27.12.2010 10:56
ja też lubię
iwa643 27.12.2010 09:22
fajnie w szklance
matii6 26.12.2010 22:46
bardzo lubię takie śledziki
alaaa 26.12.2010 22:29
lubię ,ciekawie to podałaś

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak