Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mus rabarbarowy

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rabarbar 1 kg
cukier puder 0,5 szklanki
rodzynki 5 łyżek
żel - fix do zagęszczenia

Przepis i sposób przygotowania na: Mus rabarbarowy

Rabarbar pokroić i zagotować wraz z rodzynkami, dodać cukier. Gdy rabarbar bedzie miękki, zmiksować i zagęścić żel - fixem.
Podawać jako dodatek do deserów lub mus do przekładania ciast.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

olkaaa 12.03.2012 07:56
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak