Panierowana cebul

Panierowana cebul

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    30 dag
  • jajka

    2 sztuki
  • bułka tarta pikantna

    6 łyżek
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebule obieramy i kroimy w plastry,każdy plaster panierujemy w roztrzepanym, jajku i bułce tartej. Smażymy na złoty kolor.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Mirka-Ludomila

24.02.2011 22:01
ciekawe

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat