Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbaska podsmażana w plasterki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa chuda
olej
chleb
masło

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbaska podsmażana w plasterki

1. Kroimy Kiełbasę na plasterki
2. Rozgrzewamy olej na patelni i kładziemy kiełbasę
3. Podajemy z ketchupem i chlebem posmarowanym masłem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak