Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczrakowo -selerowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki marynowane 1 słoik
seler biały marynowany 1 słoik
kukurydza 1 puszka
jagłko 1 sztuka
cebula 1 sztuka
majonez
sól
pieprz
fasola 1 puszka
jajko ugotowane na twardo 8 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczrakowo -selerowa

Pieczarki odsączmy i kroimy w kostkę, seler, kukurydzę i fasolkę również odsączamy na sitku. Fasolkę opłukujemy zimna przegotowaną wodą.
Jabłko , cebulę i jajka obieramy i kroimy w kostkę. Łączymy całość z majonezem i przyprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak