Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka z wędzoną rybą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Wędzona ryba 1 sztuka
majonez 1 słoiczek
jajko 5 sztuk
ogórki kwaszone 2 sztuki
sól do smaku
pieprz do smaku
natka z pietruszki 1/2 pęczka

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka z wędzoną rybą

Ugotowane na twardo jajka obrać, przekroić na pół, wyjąć żółtka. Dokładnie oczyszczoną rybę z ości rozetrzeć z żółtkami i kilkoma łyżkami majonezu, doprawić solą i pieprzem. Ogórki obrać, pokroić w plastry. Napełnić pastą połówki jajek, ułożyć je na plastrach kwaszonego ogórka, polać majonezem i posypać natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

m1monika 20.09.2011 21:04
fajny pomysł
Iwona51
Iwona51 26.12.2010 21:43
smaczne tylko we dwoje
RenataZ-et 25.12.2010 20:38
Pyszna kolacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak