Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Masa migdałowa II

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier puder 6 łyżek
masło 20 dag
migdały zmielone 0,5 szklanki
rum 75 ml

Przepis i sposób przygotowania na: Masa migdałowa II

Masło utrzeć z cukrem pudrem na gładką masę, dodać zmielone migdały, wlać rum, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

romanrafal
romanrafal 01.02.2014 06:47
masa palce lizać
adam1f 18.05.2012 04:04
dobra
Małgosia6 02.12.2011 15:45
pycha masa
Iwona51
Iwona51 01.12.2011 11:04
coś dla mnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak