Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwica z melonem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica sopocka 30 dag
melon 80 dag
sok z cytryny 1 łyżka
oliwki 15 szt
oliwa 3 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwica z melonem

Melon obrać, pokroić w paseczki. Przygotować cienkie plastry polędwicy, zwinąć je w rożek, do środka włożyć kawałek melona i oliwką. Polać sosem przygotowanym z oliwy i sokiem z cytryny. Podawać z pieczywem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwona51
Iwona51 10.09.2011 10:12
smaczna
Angelika10 04.08.2011 22:57
Fajny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak