Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolka szparagowa z serem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szaragowa 0,5 kg
śmietana kremówka 0,5 szklanki
ser pleśniowy 5 dag
cukier 0,5 łyżeczki
sól do smaku
pieprz do smaku
mąka 1 łyżka
bazylia 2 łyzeczki

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolka szparagowa z serem

Fasolkę umyć, pokroić na części, podlać odrobiną wody, dodać sól, cukier, pieprz i bazylię, dusić około 15 minut. Następnie mąkę wymieszać ze śmietaną, dodać do fasolki i jeszcze chwilę pogotować. Dodać ser, mieszać aż się rozpuści.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 11.06.2012 12:32
fajny pomysł
olkaaa 22.05.2012 07:47
jeszcze nie jadłam
edyta44 31.01.2011 18:13
co za polaczenie?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak