Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Piersi z kurczaka w miodzie

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 0,6 dag
miód 3 łyżki
oliwa 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do maku
Musztarda francuska Prymat 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Piersi z kurczaka w miodzie

Filety z kurczaka lekko rozbić tłuczkiem, posmarować miodem wymieszanym z musztardą. Mięso oprószyć solą i pieprzem, włożyć do naczynia żaroodpornego, skropić oliwą. Piec w nagrzanym piekarniku przez 20 min w 180 stopniach.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 31.07.2012 22:24
ale smaczne piersi :)
Motorek 07.04.2012 07:51
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak