Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Różowy lukier

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

białko 1 szt
cukier puder 1 szklanka
sok z buraków 2 łyżki
spirytus 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Różowy lukier

Na talerz wlać białko, wsypać cukier i dodać spirytus oraz sok z czerwonych buraków. Dokładnie utrzeć wszystkie składniki. Lukrem polewać ciasta, ciasteczka, baby.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 26.12.2013 10:25
Ciekawy ten lukier ja ze spirytusem jeszcze nie robiłam.....
Bernadeta 13.11.2013 08:12
ciekawa propozycja
Motorek 01.05.2012 07:51
fajny
tomek18 19.04.2012 08:44
robię podobnie
Angelika10 21.10.2011 22:36
Bardzo dobry lukier.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak