Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Klopsiki z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wołowe bez kości 30 dag
pieczarki 50 dag
cebula 2 szt
margaryna 1/2 szt
karkówka 30 bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: Klopsiki z pieczarkami

Mięso zmielić, dodać startą cebulę, jajko rozbić, majeranek. Z masy robimy małe kulki i smażymy na rozgżanym oleju z obu stron. Dokładamy pokrojone pieczarki. Dusimy pod przykryciem ok 20-30 min. Doprawiamy wg smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iknkirke 13.09.2011 12:11
pycha
Tika4444 01.04.2011 07:40
pyszności
Tika4444 01.04.2011 07:40
pyszności
jasiek 15.02.2011 23:50
zgłodniałem:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak